Praktijkinformatie

 

Praktijk voor Kindertherapie: BSM van den Berg
Anita van den Berg, A licentie therapeut
Laan van de Charleston 55
7323RT Apeldoorn
Telnr: 055-7850586

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.bsmvandenberg.nl
KvK-nummer: 08195214
BTW-nummer: NL100748594B01
BBT registratienummer: 06016
SKJ registratie nummer: 100020525
BPSW lidmaatschapsnummer: 625111
NIBIG registratie nummer: 729956
 

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachten functionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie

Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten.

Met ingang van 1-1-2020 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact

Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.

 

 

 

 

 

Wilt u contact met mij opnemen of vrijblijvend een folder aanvragen, dan kunt u mij mailen of bellen.